Sct. Peders Koncertkor

Sct. Peders Koncertkor med Andrea Krüger Holm i spidsen, er et ambitiøst amatørkor med et kernerepertoire af komplekse værker indenfor den klassiske musik, og med en stor forkærlighed for nyere, nordisk kormusik. I Sct. Peders Koncertkor går arbejdsomhed og god stemning hånd i hånd – der arbejdes i dybden med klang og musikalsk fortolkning, så koret kan levere koncerter, der rører publikum. Koret afholder mange koncerter og tager gerne på udenlandsrejser.

Sct. Peders Koncertkor blev etableret i 1980 af Karsten Blond og har med stor succes deltaget i flere internationale korkonkurrencer og festivaler. Fremhæves kan 1. pris i både 1992 og 1996 i kategorien Blandet Kor ved den kendte og krævende internationale Béla Bartók korkonkurrence i Debrecen, Ungarn. Senest vandt koret i 2014 i denne konkurrence specialprisen for fremførelsen af det bundne værk Allelujah af den ungarnske komponist, János Vajda.

Hvis du har lyst til at synge i Sct. Peders Koncertkor, eller bestille en koncert, kontakt korets dirigent, Andrea på 23 60 13 34 eller mail andrea@sct-peders.dk

Besøg Sct. Peders Koncertkor’s hjemmeside på www.koncertkor.dk