Sct. Peders Koncertkor

Sct. Peders Koncertkor er et ambitiøst kor med omkring 25 medlemmer, hvis varemærke er nyere kormusik. Dette afspejles også af korets cd-udgivelser (læs mere om disse under punktet “udgivelser”). Hovedsageligt fremfører koret musik skrevet af nordiske komponister, men på programmet er ofte også værker fra fjernere dele af verden.
Koret har flere gange været i tæt samarbejde med komponister om opførelsen af deres værker. Særligt har forholdet været til den store norske korlegende, Knut Nystedt der flere gange har besøgt koret og har dirigeret egne værker. Værker af Knut Nystedt har i mange år været fast bestanddel af korets repertoire.
I Sct. Peders Koncertkor går arbejdsomhed og god stemning hånd i hånd – der arbejdes i dybden med musikalsk fortolkning, så koret kan levere koncerter der rører publikum. Koret afholder mange koncerter og tager gerne på udenlandsrejser.

Sct. Peders Koncertkor blev etableret i 1980 af Karsten Blond og har med stor succes deltaget i flere internationale korkonkurrencer og festivaler.

Koret ledes af Mathias Geiger.

Besøg Sct. Peders Koncertkor’s hjemmeside på www.koncertkor.dk