Randers Bykor

Randers Bykor har ca. 60 medlemmer. Koret har gennem mange år samarbejdet med Randers Kammerorkester og symfoniorkestrene i både Aarhus og Aalborg ved opførelser af større kor- og orkesterværker, bl.a. ved Brahms Requiem i Aarhus i 2014. Randers Bykor giver ca. 6-10 koncerter årligt og medvirker hvert år i Randersugen med en formiddagskoncert i Sct. Mortens kirke. Vi har også givet koncerter i udlandet og blandt andet har vi i de senere år været i både Italien og Polen for at opføre musicaloratoriet Guds Gøgler, som vi sammen med Korby Randers opførte på Værket i oktober 2015. Vi synger gerne utraditionelle steder så som Randers Storcenter og senest var vi med i forestillingen Watermusic på Randers Havn.

Randers Bykor søger løbende nye medlemmer, og hører gerne fra folk der vil være med i koret.

Nye kormedlemmer kan optages efter en forudgående stemmeprøve, som foregår i forbindelse med en korprøve.

Nodekendskab er en fordel, da vi ofte synger store værker, hvor der er mange noder at lære.

Vi øver hver mandag kl. 18.30 – kl. 21.00 i festsalen på Randers VUC, Nålemagervej 110. Da vi har øvelokaler på VUC er der normalt ikke korprøver i skolernes ferier. I modsat fald vil tid og sted blive annonceret.

I forbindelse med koncerter skal man regne med ekstra prøver, og vi møder i god tid før hver koncert for at synge programmet igennem og få de sidste detaljer finpudset.

For at høre nærmere kontakt formand Hans Jesper Højlund hansjesperhojlund@gmail.com

Hjemmeside: www.randersbykor.dk