Kategorier
Arrangementer

Korworkshop

Korby Randers inviterer til korworkshop lørdag den 2. april 2022 kl. 10-16.30. Vi har fundet to fremragende instruktører, nemlig Ole Faurschou som klassisk instruktør, og Line Groth som rytmisk instruktør. Det foregår i Sct. Mortens Hus for de klassiske, og i Helligåndshuset for de rytmiske. Kl. 16 er der åben workshop-koncert i Sct. Mortens Kirke, hvor de to hold vil synge dagens program for hinanden.

TILMELDING: Meld jer til på sctmortenskor@gmail.com. Der er en egenbetaling på 100 kr, som man indbetaler senest 18. marts på konto: 6187-0002582023.. Noder rundsendes kort tid derefter, så man kan nå at kigge på dem inden workshoppen.

Ole Faurschou

Debuteret fra kordirigentklassen ved DKDM hos professor Dan-Olof Stenlund, samt som orkesterdirigent fra Universität für Musik und darstellende Kunst Wien hos professor Uroš Lajovic.

Har som dirigent for bl.a. Akademisk kor Århus vundet talrige priser og medvirket i TV og radioudsendelser til Danmark og Europa. Dirigerer koret Lille Muko, og underviser på DKDM i korledelse.

Line Groth

Kandidat med speciale i rytmisk sang og korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium. Som sanger, arrangør og medleder i det anerkendte rytmiske kor, Vocal Line har hun bl.a. optrådt i New York med vokalkunstneren, Bobby McFerrin.

Synger alt i den prisvindende elektroniske vokalgruppe, Postyr Project. Leder vokalensemblet, Naura, der vandt konkurrencen for kor ved Aarhus Vocal Festival 2011.

Line har bred erfaring i at lave workshops med sangere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. Hun har bl.a. undervist på Det Jyske Musikkonservatorium, lavet kurser for Kor72 og SYNG, undervist på et hav af gymnasie- og efterskole-korstævner samt coachet kor i det meste af Danmark og i Tyskland.

Adresser: Ole Faurschou – Sct. Mortens Hus – Staldgårdsgade 2 – 8900 Randers

Line Groth – Helligåndshuset – Erik Menveds Plads 1 – 8900 Randers

Sct Mortens Kirke – Kirketorvet 10 – 8900 Randers

Praktisk: Kom i løst og praktisk tøj, og hav madpakke med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.